13 november — How to

Maak de beste Stories en UberEats start met ads

Email is hot
Email is hot

Auteur
Gracia Lam

iOS 13.2

Goed nieuws voor team Apple, de nieuwe iOS-update is uitgerold! Heb jij ‘m al geüpdatet? Anders maar even doen nadat je dit artikel hebt gelezen.

Komt iOS 13.2 met wat leuks naast de standaard prestatieverbeteringen? Jazeker! Denk aan zo’n 398 nieuwe emoji’s. Maak je geen zorgen over de tijd die je straks besteedt aan het zoeken van een emoji, want per emoji zijn de geslachten en huidskleuren meegerekend. De emoji’s staan meer in het teken van toegankelijkheid. Hierbij kun je denken aan rolstoelen, een hulphond, maar ook een flamingo of luiaard.

Unicode Consortium is een nonprofit-organisatie die voor de hele wereld bedenkt welke emoji’s er in het leven worden geroepen. Hier werken mensen van o.a. Google, Netflix en Adobe. Heb je zelf ideeën over nieuwe een nieuwe emoji? Dan kun je dit bij hen aankaarten!

Social media plan

Instagram Stories

Hoe maak je de leukste Stories? Goeie vraag. En daar heeft Instagram antwoord op. Zij hebben namelijk een nieuwe reeks met tips voor Stories gepubliceerd. We weten namelijk wel hoe we Stories maken, maar wat laat je als bedrijf zien aan de klant? En wat is tof om te delen?

Zo is het bijvoorbeeld goed kleurenmatches op te zoeken, de community te meten met polls en wat dacht je van buzz creëren met de countdown sticker? Benieuwd naar de details en meer handige tips? Je vindt het allemaal terug in het artikel hier.

Social media plan

Uber stapt de wereld van ads in

Eten bestellen via UberEats? Of straks advertentieruimte bestellen? Uber gaat straks aan de slag als ad platform. In de UberEats app wordt ruimte verkocht voor advertenties. Wat is hier het doel van? Het gaat erom dat de klanten van UberEats nieuwe tentjes ontdekken en wat nieuws proberen. Goed tegen de keuzestress 😉

Hoe de Uber ads er precies uitzien, dat is nog niet bekend. Maar het moet in ieder geval helpen om restaurants o.a. te helpen in het optimaliseren van de prijzen en het verbeteren van de menu’s.

Social media plan

M E N U