Video & Social Marketingbureau

Gespecialiseerd in
video & social content

Video reclamebureau

​Video & Social Marketingbureau

Gespecialiseerd in
video & social content

Onze visie

Onze visie

Building Bigger Brands

Wij zijn een video & social marketingbureau dat gelooft in brands that challenge the status quo. Samen proberen wij slim-creatief de bedrijfsuitdagingen op te lossen, doelen te behalen en helpen wij met het groeien van een brand. Doormiddel van onze specialisatie in het maken van video content en social media marketing. Het resultaat? Succesvolle brands, impactvolle video content en actieve social media.

Onze aanpak

Onze aanpak

01 — Strategie

Wij werken samen met diverse bedrijven en organisaties, ongeacht de omvang. Hierbij draait het om het verduidelijken van de visie, de ontwikkeling van een merkpersoonlijkheid en het begrijpen van de klanten. Vervolgens vertalen we de strategie naar campagnes die jouw doelgroep raakt.

02 — Video content

Met de strategie in gedachte en een helder beeld van de bedrijfsvisie en merkpersoonlijkheid, hebben wij alle specialismes in huis voor het produceren van aantrekkelijke videocontent.

03 — Social media marketing

Naast creativiteit zit ook social media in ons bloed. Wij hebben alles in huis om impactvolle social- en videocampagnes op te zetten voor de beste benadering van jouw doelgroep.

Onze ervaring

Onze ervaring

Waar wij TROTS op zijn

Wij hebben ons al mogen bewijzen aan diverse merken en organisaties, zoals bijvoorbeeld biermerken, fastfoodketens, loterijen, gemeentes en andere. Hiervoor zijn wij verantwoordelijk geweest voor het maken van hoge kwaliteit video content voor social campagnes, met gemiddeld 25 -campagne- video’s.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en wij komen graag aan tafel om de verschillende campagnes en de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Onze diensten

Onze diensten

Strategie
Discovery & Onderzoek
User Experience
Brand Strategie
Content Strategie
Brand messaging

Video Productie
Post Productie
Interactieve Video
Color Grading
Sound Design
Graphic Design
Scripting
Concepting
Casting

Social Marketing
Video Marketing
Video Campagnes
Online Marketing
Social Media Management

Geïnteresseerd?

Start een project

Over ons

M E N U