Werk — Bruche

Social media strategie tips & tricks video’s voor Bruche

Social media strategie
Social media strategie

Bruche?

Bruche is een content bureau die zich specialeerd in het bereiken van consumenten op social media. Daarbij focussen ze zich op de hotelbranche. Bruche helpt hotels met het produceren van hoge kwaliteit content, met als doel een merk bouwen op social media of op andere platformen.

Delen is vermenigvuldigen

Om hotels te kunnen helpen met hun vraag, moet je ze eerst kunnen bereiken. Daar komen wij in de picture! Bruche kwam naar ons met de opdracht om meer brand awareness te creëren met behulp van video content. Daarvoor hebben wij hun visie (delen is vermenigvuldigen) omgezet naar een serie van korte, waardevolle social media video’s.

Wij hebben de mannen van Bruche uitgedaagd om al hun geheimen op tafel te gooien en te delen op hun social media. Waarom deze strategie? Omdat mensen niet zitten te wachten op een sales pitch! Meeste ondernemers hebben een probleem en willen die oplossen. Met de serie video’s willen wij deze ondernemers helpen met het bouwen van hun merk op social media, door alle antwoorden te geven op problemen waar ondernemers tegenaan lopen. In plaats van dat we de diensten van Bruche verkopen, moedigen wij de ondernemer aan om diverse problemen zelf op te lossen. En zo zijn de Social media strategie tips & tricks video’s ontstaan!

Met als resultaat dat Bruche gezien wordt als een expert in hun vakgebied en een stijging in sales. Omdat als ondernemers er toch zelf niet uit komen, ze sneller Bruche bellen, dan een ander bureau.

Social media strategie
Social media strategie

Geïnteresseerd?

Start een project

M E N U